avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca- cand devine executorie ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca- cand devine executorie ?

Buna seara am o hotarare judecatoreasca comerciala in prima instanta cu bani sa facut recurs la curtea de apel si este aproape de final la recurs sa admis expertiza tehnica in constructii si in expertiza suma este mai mare decat suma data la tribunal,sa pus formula executorie pe hotararea de la tribunal as dori sa stiu daca executarea poate fi pusa in aplicare din moment ce este in prima instanta si nu este definitiva dar este executorie, si daca da in baza carei legi .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 23:51, 29 Iunie 2013
Hotararea este executorie in virtutea dispozitiilor Codului de procedura civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de investire cu formula executorie respinsa bge bge Am o hotarare judecatoreasca, o decizie a Curtii de Apel, irevocabila, pentru taxa de poluare, pentru care am depus cerere de invastire cu formula executorie. ... (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Investirea hotararii judecatoresti lalyana lalyana Buna ziua, Am depus la Casa de Pensii Brasov in luna septembrie 2009 dosarul pentru pensionare.Dosarul s-a respins prin Decizia R 26614/10.11.2009 pentru care ... (vezi toată discuția)