avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... locuinta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

locuinta

ce demersuri trebuie sa fac sa demonstrez ca nu am incalcat nici-o lege atunci cand am instrainat o camera de 11mp dintr-un apartament de doua camere si cum sa demonstrez conform legii locuintei ca "o locuinta este o camera sau mai multe cu dotarile si dependintele necesare in folosul unei persoane sau familii" si ca aceasta camera nu putea sa fie locuinta cel mult locuinta convenabila si era trecuta pe numele de casatorie, impreuna cu ex-sotul meu, instrainarea facandu-se prin donatie. primaria imi atribuie aceasta camera ca fiind locuinta, lundu-mi dreptul , dupa despartirea de sotul meu, de a primi o locuinta cu chirie pt mine si copilul meu. am apelat si la avocatul poporului, dar raspunsul a fost legat tot de locuinta sociala, eu aducand argumente ca am solicitat locuinta cu chirie.
Cel mai recent răspuns: dorufr , utilizator 13:20, 14 Aprilie 2005
Din pacate legea nu distinge intre diversele forme in care a fost detinuta locuinta (in cazul de fata - coproprietate) asa ca primaria are dreptate. Sfatul de la Avocatul Poporului nu este de neglijat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta cedata elida elida Cum pot sa demonstrez ca o camera de 11mp dintr-un apartament de 2 camere, cu dependintele si dotarile necesare in folosinta comuna nu constituie "locuinta", ... (vezi toată discuția)
Asigurare cladiri imobile fara destinatie de locuit obligatorie? corinuta corinuta As dori sa va intreb daca exista obligatia de a face asigurare pentru cladiri, care sunt utilizate de institutii pentru activitatea lor curenta(cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Compensatia lunara pentru chirie Silvia  Aldea Silvia Aldea Am intalnit o speta interesanta la locul de munca si nu stiu care ar fi interpretarea corecta a prevederilor urmatorului act normativ: este vorba de [b]HG nr. ... (vezi toată discuția)