avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog sa ma ajutati! Arestat in Danemarca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog sa ma ajutati! Arestat in Danemarca

Buna ziua,

Am si eu o problema daca ma pute-ti ajuta,cu un sfat cu o parere,orice...
Am un verisor care a fost arestat acum 2 zile in Danemarca pe o perioada de 40 de zile,iar apoi il judeca (din cate am inteles)
A sunat si a anuntat,dar nu a putut sa dea mai multe detalii,pentru ca nu a fost lasat sa vorbeasca mult la telefon. (l-au lasat doar sa anunte familia)
In momentul de fata nu putem sa mai dam de el,telefonul este inchis...(parintii lui sunt terminati) am vrea sa luam legatura cu el sa ii angajam un avocat sa il putem ajuta,sa vedem exact ce sa intamplat si ce se poate face sa rezolvam aceasta problema.

Singurul lucru pe care ni la spus cand a plecat este ca niste prieteni l-au luat pentru 1-2 saptamani ca sofer acolo si dupa 3 zile cand a plecat din tara a sunat sa ne anunte ca a fost arestat. :(

Astept un raspuns de la dvs.

Va multumesc,
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:40, 26 Iunie 2013
Familia are dreptul de a afla invinuirea care i-a fost adusa.Adica ce infractiune a comis.
Puteti lua legatura cu consulatul Romaniei in Denemarca pentru a afla invinuirea.
E prea curand pt a primi si alte vesti, are avocat din oficiu si e posibil ca av sa sune familia pt bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradat in germania, familia nu stie nimic de el! MariucaT MariucaT Buna seara, Fratele meu a fost retinut conform unui mandat european de arestare, a petrecut trei saptamani in arestul politiei in Bucuresti si apoi ... (vezi toată discuția)
Urgent am nevoie de o parere va rog ContSters255519 ContSters255519 sotul meu a plecat acu cateva zile in belgia pentru a ajuta un prieten. tin sa precizez ca prietenul respectiv a comis o infractiune acolo si era cautat de ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt in elvetia Andreea4443 Andreea4443 Buna seara. Am un prieten care este plecat in Elvetia de doua saptamani,iar acum o saptamana i-a fost sunata familia de catre cineva din politia de la Zurich ... (vezi toată discuția)