avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot verifica un dosar?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot verifica un dosar?

Buna seara, am depus o contestatie la un P.V. intocmit pe nedrept (e vorba de viteza insa eu stiam unde se afla radarul cat si limita de viteza pe sectorul respectiv, in consecinta mergeam regulamentar si atent , cu toate astea am fost oprit imputandu-mi-se o viteza cu 25 km/h mai mare decat aveam - deci dincolo de orice eroare umana sau mecanica. ) si am observat pe portal ca la primul termen s a dat amanare, iar la al doilea scria ceva de niste comunicari, si intampinari facanduse referire la o pagina din dosar.
Cum lucrul asta m a facut curios, va rog sa imi spuneti daca am dreptul de a cerceta dosarul si daca da, ce cale trebuie sa urmez.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:34, 26 Iunie 2013
Da, aveti dreptul de a va studia dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul a vrut, dar nu a apucat sa ma opreasca chygorzi chygorzi Am condus cu mult (++50) peste viteza legala de 100 km pe \"autostrada\" Arad- Timisoara. Mea culpa. Intr-un loc mai retras observ o masina de politie. Am ... (vezi toată discuția)
Contestare pv primit pentru viteza (151km/h) DanutB DanutB Buna seara, Apelez la ajutorul dvs pentru a ma indruma in legatura cu contestarea Procesului Verbal dat de Politia din jud. Buzau. In data de 27.12.1013 am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere (viteza). pot castiga contestatia sau nu? AleXandru_123 AleXandru_123 Buna seara, in data de 4.03.2012 am fost surprins pe drumul E70, in afara localitatii, cu o viteza de 174 km/h cu un... Logan 1.4:O. M-a oprit masina care avea ... (vezi toată discuția)