avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Probleme la transferul societatii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Probleme la transferul societatii

Buna ziua!
Am o societate care s-a transferat din sector 4 in 6. S-a transferat din 23.04.2013, dar noi nu am primit decizia, drept urmare a fost transferata fara sa stim, din acest motiv 112 pentru 04.2013, am depus-o si am platit la sector 4, corect ar fi fost la 6.
Declaratia imi apare in fisa la S6, dar fara plati, de la finante m-au pus sa cer confirmarea platilor de la trezoreria sector 4. Aici termenul legal este de 45 zile. Intre timp am depus 112 pentru 05.2013 pe sector 6, la fel si platile, numai ca si aceasta declaratie apare in fisa, tot fara plati. In fisa pe fiecare contributie apare suma neplatita pentru luna 05.2013, dar la ,, Disponibil al bugetelor asigurarilor sociale si fondurilor speciale, in curs de distribuire'', imi apare suma platita defalcata pe sume aferente contributiilor, dar cu ,,-''. Ati mai intampinat problema asta? La finante nu au stiut nici ei de ce apare asa. Trebuie sa faca ei vreo reglare,, sa se rezolve culuna 05.2013?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 21:23, 26 Iunie 2013
Buna seara,

Aceasta problema este una comuna, deseori intalnita in inconfundabilul sistem informatic al finantelor. Va trebui sa faceti o cerere prin care sa solicitati distribuirea sumelor respective in contul obligatiilor pentru care au fost platite.

Ce pot sa va spun este ca din pacate nu se rezilva de la sine. Am intalnit cazuri in care au fost facute popriri pe conturi pentru sume care se gaseau in acest status.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum demonstrez debitul real? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am o problema cu o firma. Aceasta a intrat in faliment pe procedura simplificata. In balanta societatii apare ca debit la CAS o anumita suma. Cei de la finante ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa finante Andreea Suciu-expert contabil Andreea Suciu-expert contabil Buna ziua, in balanta lunii septembrie am pe ct 4413 credit valoarea de 1452 lei, am cerut fisa la finante si la ei aparem cu 0, fara nici un debit. Este ... (vezi toată discuția)
Plata taxe vornicu lumi vornicu lumi va rog sa ma lamuriti si pe mine cine hotaraste unde se duc banii pe care-i platim ca taxe si impozite,pentru ca ,de ex. plata forfetarului,pe care am facut-o ... (vezi toată discuția)