avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Reglare fisa Finante
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Reglare fisa Finante

Buna ziua,
in balanta lunii septembrie am pe ct 4413 credit valoarea de 1452 lei, am cerut fisa la finante si la ei aparem cu 0, fara nici un debit. Este probabil ca administratorul firmei sa fi achitat suma respectiva dar sa fi pierdut chitanta. Cum sa inregistrez ca sa reglez balanta cu fisa?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:45, 12 Octombrie 2013
Verificati stingerea creantelor din fisa lor sau poate nu s-a depus o declaratie rectificativa.
am vorbit cu admin firmei si el si-a platit totul ca sa nu aiba debite, dar nu mai are chitanta... cum sa inregistrez in acest caz?
Fara chitanta nu aveti cum sa inregistrati.Corelati platile dvs.cu cele din fisa,observati ce plata va lipseste si pe baza fisei inregistrati suma.Atasati si o nota explicativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare fisa helenita helenita buna seara , cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu imp. pe profit nedatorat asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Am urmatoarea situatie: in trim.2/2011 s-a platit o suma prin banca cu titlu de impozit pe profit suma care nu se datora statului. La acea vreme am ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre anaf Endelus Endelus buna ziua, vineri am primit o instiintare din partea ANAF precum ca contul firmei de la trezorerie si conturile de la bancile comerciale au fost blocate ... (vezi toată discuția)