avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public

Buna ziua,
un functionar public avand functia de referent III superior in urma absolvirii unei facultati are dreptul la promovare in clasa. Intrebarea mea este in ce grad profesional va promova?...Consilier, clasa I, grad profesional ???. Mentionez ca salariul de referent superior este mai mare decat cel de consilier debutant, iar in urma promovarii se aplica o marire la salariu de maxim 5% conf. noii legislatii.#-o
Cel mai recent răspuns: puru geta , utilizator 16:32, 26 Iunie 2013
promovati la gradul profesional asistent si va mentineti drepturile salariale de la referent superior ca sunt mai avantajoase(conf. Legii 284/2010)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in clasa absolventi de studii superioare. seneca399 seneca399 O persoana se angajeaza la o primarie de comuna in decembrie 2006 pe functia de referent clasa III ;grad superior, treapta III de salarizare ( 613 lei si un ... (vezi toată discuția)
Promovarea ca urmare a absolvirii studiilor de nivel superior andreea pad andreea pad Buna ziua! Sunt functionar public, referent III, superior 1. Anul acesta voi termina Facultatea de finante-banci,frecventa redusa, de 3 ani.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Salarizarea si promovarea in clasa a functionarilor publici lauratoader2006 lauratoader2006 Buna Ziua, Lucrez in cadrul unei institutii publice de 13 ani, sunt functionar public din 01.03.2005, in cadrul Serviciului Resurse Umane, in functia de ... (vezi toată discuția)