avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbru 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbru 2013

daca in 2005 am cumparat o masina noua din reprezentanta platind atunci toate taxele si cele vamale si acuma vreau sa vind masina trebuie platita taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 16:53, 27 Iunie 2013
Trebuie mers la anaf si sa cereti ca vreti o adeverinta care atesta faptul ca nu se necesita plata taxei de timbru .Cei de la anaf verifica in calculatorul lor daca taxa respectiva s-a platit sau nu si in 2-3 zile aveti acea adeverinta.Acolo o sa va dea o cerere de completat,niste copii de facut dupa actele masinii.Eu stiu ca daca s-a platit o data taxa respectiva nu mai platesti a doua oara.
CUMPARATORUL VA PLATI TAXA
IN 2005 NU SE PLATEA TAXA PE POLUARE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare sbastta sbastta buna ziua! In octobrie 2012 am cumparat o masina(fabricata in iunie 2001) care era inscrisa in romania, nu am platit nimic ca sa o inscriu pe numele meu, ea ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)