avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actionare in judecata angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actionare in judecata angajator

Buna ziua! Am actionat in judecata angajatorul ca urmare a neplatii salariilor incepand cu luna decembrie 2012 pana in prezent. Ieri am primit o comunicare de la tribunal prin care imi cere urmatoarele: "In legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus, in calitate de Reclamant, va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari, sub sanctiunea anularii cererii, aveti de indeplinit urmatoarele obligatii de mai jos: Obligatia de a indica urmatoarele: aratarea motivelor de fapt si de drept pe care se intemeiaza cererea. Nota: Veti depunde la dosar interogatoriul - Veti depune toate inscrisurile de care intelegeti sa va folositi ca mijloace de proba certificate pentru conformitate cu originalul - Veti face dovada participarii la sedinta de informare privind avantajele medierii." Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa raspund acestei comunicari. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 27 Iunie 2013
Am înțeles ca trebuie sa răspund in scris, dar rugămintea mea era sa ma ajutati cu acest răspuns. Sa-mi spuneți ce ar trebui sa răspund instantei ..
Este foarte greu de facut acest lucru pe un Forum. Eu v-am expus anumite idei, mai departe le puteti dezvolta dvs in functie de adresa instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca neplata salarii,bonuri,garantii diana2502 diana2502 as dori sa stiu cum pot formula o cerere de chemare in judecata pentru neplata salariilor si ce sanse de castig sunt.plata salariilor se face pe data de 11 a ... (vezi toată discuția)
Model de actiune angella angella Ma poate ajuta cineva cu un model de actiune pentru plata drepturilor salariale ??? (vezi toată discuția)
Salarii restante borcea bogdan borcea bogdan socrul meu era angajat la o societate care nu ii platise salariu de 4-5 luni ,in ultimile 2 luni a fost in CM timp in care a si decedat, mentionez ca nici in ... (vezi toată discuția)