avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

buna ziua as dori sa stiu daca am dreptul la somaj
am fost angajata pe perioada determinata in locul unei doamne care era in cic
o sa scriu cum este in decizie:
dispoziti nr..privind incetarea de drept al persoanei mele in conformitate cu art55 lit a coroborat cu art 56 alin.1 alin 2 dim legea nr 53/2003 codul muncii republicata cu modificarile si completarile ulterioare;in temeiul dispozitiilor art 63 alin1 lit.d alin.5 lit e si ale art.68 alin.1 coroborat cu articolul 115 alin.1din legea administratiei publice locale nr.215/2001 republicata cu modificarile si completarile ulterioare
am dreptul la somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 26 Iunie 2013
Intr-adevar, art.56 alin.1 lit.i C.mun. va da posibilitatea la somaj. Dar din ce ati postat nu reiese acest articol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj visik2006 visik2006 Buna ziua colegi, Am o mica intrebare pentru voi, Un angajat din Ro , are dreptul la somaj daca a fost concediat prin Art 61 lit A ? (perioada de cotizare ... (vezi toată discuția)
Poti sa beneficiez de indemnizatie de somaj daca semnezi o decizie ... Ionutz B. Ionutz B. Poti sa beneficiezi de somaj daca semnezi o Decizie de Incetare a CIM cu perioada fixa conform art. 55 litera (a): de drept - din legea nr. 53/2003 ? (vezi toată discuția)
Demisie Stefan Adriana Stefan Adriana daca am fost obligat sa mi dau demisia mai pot cere sa intru in somaj (vezi toată discuția)