avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare corporala, amenintari, fuga de la locul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare corporala, amenintari, fuga de la locul accidentului

In data de 25. 06.2013, pe DN1, un sofer la volanul unui Range Rover a mers in paralel, pe sens invers, cu masina in care ne aflam eu si parintii mei, aproximativ un km, facnd zig-zag-uri inspre masina noastra claxonand in continuu, apoi depasind si btrecand pe banda dreapta si punand frana intentionat in timp ce taia calea masinii noastre... Ca urmare masina a fost accidentata in partea din fata, stanga, iar a lui in partea din spate, dreapta. Insa soferul a pornit si va plecat imediat. Eu am ajuns la spital avand picorul in gips timp de 2 saptamani. Parintii mei au fost la politie au dat declaratii, politistii au zis ca masina apartinea unei doamne din otopeni, noi fiind din ploiesti, iar accidentul petrecandu-se pe teritoriul judetului Buzau. Desi tatal meu, sofer, a semnat procesul verbal, nu a primit nico copie dupa acesta. Ins schimb eu am o scrisoare medicala care precizeaza ingrijirea si gipsul timp de 14 zile. Cam ce ar trebui sa se intample in continuare si ce ar trebui sa fac pentru ca acest... cetatean sa plateasca pentru ce a facut? Precizez ca masina este destul de grav avariata.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 16:20, 7 Iulie 2013
Pe baza probatoriului administrat de organul de cercetare penala (care, dupa parerea mea trebuie sa cuprinda si o expertiza judiciara auto) se poate stabili daca franarea autoturismului din fata a fost fortuita sau cu intentie.
Parerea mea este ca, fara probe video, nu se poate demonstra daca franarea a fost cu intentie sau a fost fortata ( nu fortuita) de un animal care a traversat strada.
Chiar daca exista doar camp , cred ca se poate gasi o altrenativa de- a opri decat sa intri in jocul unui nebun , joc care are acum consecinte grave cu recuperare .
Daca pe deasupra a ramas necunoscut incontinuare , inseamna ca veti suporta toate consecintele ulterioare .
Ati anuntat Politia ? Exista vreun dosar penal impotriva unui autor necunoscut ? Astea sunt sansele Dvs de-a recupera ceva bani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de musamalizare accident auto cu victima GeorgeMAXIM GeorgeMAXIM Buna ziua, Ieri dupa-amiaza mama mea a fost implicata pasiv intr-un accident auto. Unei masini care se deplasa cu viteza i-a explodat un pneu si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis fara pv sarah1985 sarah1985 Buna ziua. Intr-o intersectie, un prieten a accidentat un biciclist intrucat nu a acordat prioritate de dreapta. Ideea e ca i s-a luat permisul fara ca agentul ... (vezi toată discuția)
Important!buna ziua!as avea o intrebare,pe 1 septembrie deplasanduma pe ... apetrialexandra77@icloud.com apetrialexandra77@icloud.com Buna ziua!As avea o intrebare,pe 1 septembrie deplasanduma pe un drum aglomerat si fiind o zi ploioasa .La o trecere de pietoni o doamna a sarit pe ... (vezi toată discuția)