Buna ziua> In data de 13 Iunie am avut un proces, in care actiunea a fost admisa. Problema mea este ca, inca acea hotarare care trebuia redactata si trimisa nu mia ajuns maine se fac 2 saptamani de la proces. Ce trebuie sa fac eu in acest caz ?
In mod normal cat trebuie sa astept ...ce spune legea despre acest lucru? Pot face ceva pt a urgenta redactarea , sa intru mai repede in posesia acestei hotarari ?
Va multumesc!:(
Buna ziua,
Redactarea si motivarea hotararii poate sa dureze, legal, 30 de zile.
Din pacate in practica nu se intampla asta.
Asteptati sentinta dupa 01. septembrie.
Puteti solicita, in scris, urgentarea motivarii si comunicarii sentintei.
Atentie, sa fie sentinta atacabila. Daca este neatacabila va trebui, dupa 01 sept. sa va duceti la arhiva instantei si sa v-o luati singur.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc pentru raspuns. Sper sa nu astept pana in Septembrie #-o .Voi incerca sa fac o cerere ,. sentinta este pt a inmatricula un autovehicul fara plata taxa de poluare.
Avocatul meu zice , ca nu se mai face recurs de la inceputul anului. Eu am proces inmatriculare fara taxa de poluare pt legea veche, nu pentru cea introdusa anul acesta.
Urgentare divort
laura38038
Buna ziua, In 23.02.2015 am introdus o cerere de divort exclusiv din vina paratului (adica sotul), custodie exclusiva la mine, si plata pensiei alimentare. In ... (vezi toată discuția)
Eliberare ci
catalin2012
Buna ziua. Fetita mea a implinit 14 ani in septembrie 2012, noi suntem in divort (atunci se terminase fondul si era la apel, acum e terminat si apelul si s-a ... (vezi toată discuția)