Dupa Adunarea Generala a proprietarilor Comitetul executiv al asociatiei de proprietari a afisat o informare eronata si decizii pe care adunarea generala nu le-a luat. Ele contin si hartuire de persoane. Multi dintre proprietari-chiriasi sunt cumparati de comitet pentru ca acesta sa poata face nelegiuiri,dar sunt cativa proprietari care sunt impotriva comitetului. Ce se poate face in acest caz, cum se poate dovedi ca informarea afisata este o frauda?
La aceasta asocitatie se fac multe nelegiuri si fraude in numele legii. Se pare ca primaria nu isi face datoria, este putin "cumparata"
-ce se poate face in cazul calomniei si hartuirii de catre comitetul executiv? Ei au un proces verbal masluit insa noi avem o inregistrari audio video ale adunarii generale
Multumesc
Totusi, daca tot v-ati gandit ca aici puteti gasi un sfat bun, cred ca e bine sa dati mai multe detalii.
Si eu locuiesc intr-un apartament la bloc si stiu ce nervi tari trebuie sa ai ca sa participi la o adunare generala. De aceea, multi renunta si se lasa pe mana altora care nu sunt intotdeauna de buna credinta. Din fericire, in cele mai multe cazuri oamenii sunt de calitate.