Mama mea a lucrat 34 de ani in total din care 23 de ani si 6 luni in grupa a II-a de munca si 10 ani si 6 luni in conditii normale (se vor implini pe 17 martie) ----> (din 17.03.1975 pana in 01.11.1977 in conditii normale de munca. din 01.11.1977 pana in 01.04.2001 in conditii grele (grupa a II-a), din 1.04.2001 pana in prezent)
Din cate am inteles, poate iesi la pensie, fara a fi penalizata.
Totusi, astazi a aflat de la locul de munca (lucreaza la CFR) ca societatea nu a mai platit CAS din 2006 si, daca iese la pensie, va fi penalizata(va primi mai putin decat in mod normal).
In legatura cu acestea, am niste nelamuriri:
1. poate iesi la pensie fara a fi penalizata?
2. ce consecinte are neplata cas-ului de societate si ce masura poate fi luata impotriva societatii in acest caz?
Va rog sa fiti amabil sa-mi spuneti urmatoarele:
-luna si anul nasterii mamei dvs.;
-ce intelegeti prin pensia cu penalizare, ca sa-i spun asa, va referiti cumva la pensia pentru limita de varsta;
-angajatorul nu a mai platit CAS deloc sau a platit, in cazul mamei dvs., pentru conditii normale de munca?
-luna si anul nasterii: iunie 1954
-in sensul ca i se acorda o pensie in cuantum mai mic decat ar fi primit in mod normal (eventuala neintelegere a ce vreau sa spun se datoreaza faptului ca nu stiu prea multe despre sistemul de pensii - doar din auzite)
-angajatorul nu a mai platit deloc
1. In primul rand, angajatorul poate fi si trebuie actionat in judecata pentru a fi obligat sa achite CAS-ul la sectia de conflicte/litigii de munca a Tribunalului. Actiunea este scutita de taxa de timbru si aveti si sanse de castig: CFR-ul nu va intra in lichidare judiciara. Ca la noi, la nimeni: regiile de stat nu-si achita contributiile obligatorii!
2. Pentru perioada lucrata in grupa a II-a de munca, mama dvs. are dreptul la reducerea varstei standard de pensionare cu 5 ani. Avand in vedere ca mama dvs. este nascuta in iunie 1954, varsta standard de pensionare redusa este de 54 ani si 9 luni. Stagiul complet de cotizare (vechimea in munca necesara pentru a i se acorda pensia pentru limita de varsta) este de 29 ani si 6 luni; mama dvs. are acest stagiu si fara perioada 2006-2009.
3. Cred ca v-ati dat seama, pana acum, ca pentru a beneficia de pensie sunt esentiale varsta persoanei care solicita pensionarea si vechimea in munca a acesteia (stagiul de cotizare). Mama dvs. indeplineste atat conditia de varsta cat si pe cea de stagiu pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta, incepand cu aceasta luna.
Desigur, pensia va fi mai mica exclusiv din vina angajatorului care nu a achitat CAS pentru perioada 2006-2009; prin urmare aceasta perioada nu va fi avuta in vedere la calculul pensiei. Cand mama dvs. va castiga litigiul cu angajatorul, pensia va fi recalculata prin adaugarea acestei perioade.
Mult succes!
3. Prin modificarile aduse pentru calculul stagiului de cotizare in perioada iulie 2001-pana in prezent nu mai este conditionat de plata CAS, ci doar de depunerea declaratiilor de asigurare.
Daca o sa studiati adeverinta de stagiu de cotizare eliberata de Casa de Pensii o sa observati ca pt lunile aprili mai iunie 2001 au rubrica cu achitarea CAS.
Va fi influentata la calcul doar cu nevalorificarea acestor 3 luni de stagiu de cotizare