avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier patat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier patat?

am o problema rusinoasa in anul 2000 am savarsit mai multe fapte de furt (eram minor ) am fost condamnat la 3 ani cu executare din care am facut 2 ani si jumate , am fost eliberat si dupa cam 3 ani de zile (in acest timp lucram si nu am mai savarsit nicio fapta ) mau arestat din nou sa imi termin pedeapsa atunci facusem deja 21 de ani . ce as vrea sa stiu la locul de munca imi cere cazieru acum o sa am probleme , imi apare la cazier ce am facut ? va rog ajutatima . va multumesc
Cel mai recent răspuns: marcu84 , utilizator 21:21, 26 Iunie 2013
Buna seara
In mod normal nu, fapta a fost savarsita ca minor.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Daca fapta a fost comisa cand erati minor nu apare in cazier.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sexual asupra unui minor iosif csaba revesz iosif csaba revesz Un individ a facut cateva furturi de combustibil de la diferite persoane si firme si in acelsi seara a violat un minor pentru care a fost condamnat pentru cele ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine liberare pe control judiciar in cazul acesta? maria_87 maria_87 Un tanar de 24 de ani a comis un furt pentru care a primit 1 an si 6 luni cu suspendare dupa 6 luni a comis un altul care sunt sansele lui sa scape de ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa - minor eduardlucian eduardlucian Buna ziua! In cazul a doi minori de 17 ani fiecare, care au savarsit fapta de furt calificat (art. 209 C.p., art.208 al.1, 209 al.1 lit.a, e, g C.p., cu aplic. ... (vezi toată discuția)