avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident auto.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident auto.

In ianuarie 2012, am avut un accident de circulatie cu victima decedata.
In data de 06.06.13 am primit sentinta judecatoreasca in care sunt acuzat de savarsirea infractiunii de ucidere din culpa fiind condamnat la un an si patru luni cu suspendare; neavand anterior antecedente penale.
Mentionez ca meserie mea este de sofer profesionist, as vrea sa intreb daca mai pot sa obtin permisul de conducere si dupa cat timp, si actele necesare pentru obtinerea permisului de conducere.

Alte discuții în legătură

Redobandire permis chim chim Buna ziua! poate cineva sa ma lamureasca pt redobandirea permisului de conducere cat B;C;E in urma unui acident mortal (ucidere din culpa), condamnat la 1,6 ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala art 184 alineatul 1 si 4... EastAndrei EastAndrei Am fost implicat intr-un accident de circulatie acum 2 ani de zile ... mi-a fost data sentinta 6 luni de suspendare si plata in cooperare cu firma de ... (vezi toată discuția)
Accident maryus_edy maryus_edy In data de 05.aprilie.2008 am obtinut permisul de conducere..Iar in data de 09.septembrie.2008 ora 21:30 am avut un accident de circulatie pe drum national cu ... (vezi toată discuția)