avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Trebuie sa platesc la vama?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Trebuie sa platesc la vama?

Buna seara!
Vreau sa transport cu masina personala in Rep.Moldova un televizor mai vechi si un panou radiant nou.Intrebarea mea este daca trebuie sa platesc la vama pentru ele.Si daca puteti sa-mi indicati legislatia corespunzatoare.Imi cer scuze daca nu am plasat intrebarea in categoria potrivita.Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2013
delia_cj, utilizator

Alte discuții în legătură

Masina ridicata din parcare ciprian_ntz ciprian_ntz (Nu stiu sigur daca ar fi trebuit sa incadrez subiectul in categoria Codul rutier, dar avand in vedere ca este vorba de ADP, ma gandesc ca aici trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto germania lylyan lylyan Bunaziua VA rog sa imi spuneti daca imi cumpar din Germania un autoturism sunt 2 cazuri: 1. daca cer TVA-ul la vama il platesc in Romania? 2. Daca nu cer ... (vezi toată discuția)
Import arma alba (antichitate) auraG auraG Buna ziua, nu am reusit sa gasesc informatia clara, asa ca intreb aici, am ales forumul de drept penal intrucat nici o alta categorie nu mi s-a parut ca s-ar ... (vezi toată discuția)