avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consultanta in managementul proiectelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consultanta in managementul proiectelor

Doresc sa ofer consultanta in managementul proiectelor si servicii in domeniul traducerilor.In acest sens, va rog sa-mi raspundeti:
1. Ce forma de organizare m-ar avantaja: un srl cu asociat unic sau o intreprindere individuala? Precizez ca sediul il voi avea la adresa la care locuiesc.
2. Platitor de tva sau nu?
3. Impozit pe profit sau 2 %?
4. E necesara angajarea unui contabil autorizat sau expert contabil?

Cu multumiri,
C.Macovei

Alte discuții în legătură

srl versus pfa din punct de vedere fiscal MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv. am tot studiat si studiat diferentele dintre a fi srl, pfa sau intreprindere ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Forma de societate ioana deac ioana deac Am avem in proprietate comuna cu sotul un teren pe care ne-am propus sa construim o pensiune apeland la fonduri nerambursabile.Una din conditiile impuse pentru ... (vezi toată discuția)