avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie pentru copil in UK
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie pentru copil in UK

Buna ziua, muncesc de ceva vreme in Anglia si urmeaza sa imi aduc copilul care are 14 ani.Intrebarile mele sunt:
- cum trebuie sa procedez sa pot primi alocatia copilului de la statul britanic?
-copilul meu primeste pensie de urmas in urma decesului tatalui.Ce se intampla cu pensia de urmas?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie vasiu valentin vasiu valentin am fost casatorita cu un cetatean britanic timp de 8 ani, in urma cu un an de zile sotul a decedat in Anglia.Tin sa precizez ca eu locuiesc in Romania si a ... (vezi toată discuția)
Proces paternitate in anglia dianaflorescu dianaflorescu buna ziua, prietena mea a nascut un copil acum 5 luni pe teritoriul Angliei,tatal nu a vrut sa-l recunoasca. Acum vrea sa o dea in judecata pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat Zetu Elena Zetu Elena Alocatia de stat pentru copii se suspenda in situatia cand acestia beneficiaza de pensie de urmas in urma decesului unui parinte ? (vezi toată discuția)