avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

am fost casatorita cu un cetatean britanic timp de 8 ani, in urma cu un an de zile sotul a decedat in Anglia.Tin sa precizez ca eu locuiesc in Romania si a trebuit sa-l aduc in tara unde l-am inmormantat. Am depus in Anglia toate documentele necesare ptr obtinerea unei pensii de urmas la un notar care sa ocupat cu toate actele de deces etc... cu promisiunea ca in cateva luni o sa incheie dosarul si urmeaza sa primesc o pensie.In tot acest timp a trebuit sa mai merg o data in Anglia ptr niste semnaturi. In urma cu o luna de zile am primit raspuns ca nu pot beneficia de nici un ajutor sau pensie de urmas si nu am primit nici un fel de act cu privire la dosarul pe care l-am depus , nici macar dosarul.Va rog daca puteti sa ma ajutati in vreun fel sau ce as putea sa fac in continuare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:51, 25 Decembrie 2009
nu au motivat de ce nu puteti beneficia de pensia de urmas in urma decesului sotului? Singura posibilitate de a afla un raspuns la problema dvs. este sa consultati legislatia din domeniul pensiilor din Anglia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare - persoana cu handicap ContSters247838 ContSters247838 Buna ziua. As dori, daca se poate sa ma ajutati cu o serie de neclaritati. In urma cu aproximativ 6 luni (luna [u]octombrie 2011[/u]) se depune la casa de ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare, sau pensie de urmas? elena cailean elena cailean am o sora care a ramas vaduva, in urma cu 2 luni.ea a fost casatorita cu sotul ei 25 de ani, nu au avut copii impreuna, doar ea are un copil dinainte de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor marinica73 marinica73 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema, doresc sa stiu daca soacra mea in varsta de 56 de ani poate beneficia de pensie de urmas in urma decesului ... (vezi toată discuția)