am fost casatorita cu un cetatean britanic timp de 8 ani, in urma cu un an de zile sotul a decedat in Anglia.Tin sa precizez ca eu locuiesc in Romania si a trebuit sa-l aduc in tara unde l-am inmormantat. Am depus in Anglia toate documentele necesare ptr obtinerea unei pensii de urmas la un notar care sa ocupat cu toate actele de deces etc... cu promisiunea ca in cateva luni o sa incheie dosarul si urmeaza sa primesc o pensie.In tot acest timp a trebuit sa mai merg o data in Anglia ptr niste semnaturi. In urma cu o luna de zile am primit raspuns ca nu pot beneficia de nici un ajutor sau pensie de urmas si nu am primit nici un fel de act cu privire la dosarul pe care l-am depus , nici macar dosarul.Va rog daca puteti sa ma ajutati in vreun fel sau ce as putea sa fac in continuare.Va multumesc
nu au motivat de ce nu puteti beneficia de pensia de urmas in urma decesului sotului? Singura posibilitate de a afla un raspuns la problema dvs. este sa consultati legislatia din domeniul pensiilor din Anglia!