avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cum pot afla numarul de la registrul asociatiilor si ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cum pot afla numarul de la registrul asociatiilor si fundatiilor?

va salut,
trebuie sa completez o fisa de partener pentru un proiect strategic in care mi se cere "Nr. de la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor". L-am pus pe colegul meu care e la sediu sa se uite printre actele asociatiei dar nu l-a gasit.

Ce modalitati am sa-l aflu?

Multumesc in avans.
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
ApologetX, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costeaovidiu78 , utilizator 19:50, 27 Iunie 2018
De la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor vi s-a eliberat un act. Trebuie doar sa citeasca corect acel act.
Poate va este de folos:
www.avocatnet.ro/content/for...
BIU"
Sunt in Belgia Si Pentru orice act. Mi se cere nr.de inregistrare nationala ,cum pot afla acel numar

Costeaovidiu78 a scris:

BIU"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular a1 zahariamaria zahariamaria Buna ziua. Sunt noua pe acest site si deja cu nelamuriri :\"> Sunt PFA si lucrez pentru o firma din spatiul UE. Avand firme in toata Europe eu am ales ... (vezi toată discuția)
Adunare generala ong oroian-rodica oroian-rodica In urma Adunarii Generale la ONG in care au fost alegeri,trebuie depuse acte? Ce fel de acte si unde anume ? O zi buna, (vezi toată discuția)
Informatii utile infiintare ong 2014 alexseby alexseby Buna ziua! Doresc sa infiintez un ONG care sa aiba ca activitate organizarea de conferinte pe diverse teme (relatii, afaceri, dezvoltare personala, ... (vezi toată discuția)