avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond funciar

buna ziua . sant inscris in aneva 23 pentru despagubiri. in momentul de fata nu detin niciun alt document, decat hotararea comisiei judetene de validare a anexei 23. in urma aparitiei legii nr 165/2013 , care ofera posibilitatea de a opta pentru despagubiri sau punerea in posesie a terenului in natura ,in urma cu o luna si jumatate am facut o cerere adresata primariei in sensul ca doresc punerea in posesie. fata de cele relatate mai sus va rog sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez, ce documente ar trebui sa mai solicit de la primarie,si care ar fi procedura . mentionez ca de 20 de ani aceasta primarie ma pune pe drumuri, ma amana si tergiverseaza in orice mod sa imi atribuie acest teren pe care il mostenesc legal. si faptul ca am avut 2 procese cu aceasta primarie in urma carora am fost inscris in anexa 23 pt despagubiri in mod abuziv , primaria refuzand in tot acest timp sa imi atribuie terenul in natura. va multumesc tare mult daca m,ati putea ajuta sa ma indrumati. cu mult respect.

Alte discuții în legătură

Stabilirea dreptului de proprietate asupra unor terenuri agricole valigabriela valigabriela Buna ziua, Sunt comostenitor al bunicii mele care a decedat in urma cu 10 ani. Vrem sa demaram procedura de succesiune si nu avem inca stabilit dreptul de ... (vezi toată discuția)
Restituire teren ? oanaportar oanaportar Tatal meu si matusa, mostenitori ai bunicului s-au judecat ANI DE ZILE ( 1991-2007) cu Comisiile de Fond Funciar pt. a li se reconstitui dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Anexa 23 bogdanbudy00 bogdanbudy00 Am primit de la primarie un proces verbal de punere in posesie a unui teren extravilan in urma cererii de despagubire facuta de tatal meu cand era in ... (vezi toată discuția)