avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dupa cati ani se prescrie factura la Electrica?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dupa cati ani se prescrie factura la Electrica?

Daca cineva are o factura la curent neplatita din aprilie 2006,curentul a fost suspendat din acea data,a fost data in executie silita in februarie 2013, aceasta suma este sau poate fi prescrisa si dupa ce perioada?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:50, 27 Iunie 2013
Buna ziua,
Teoretic dupa 3 ani daca nu s-au efectuat alte acte care sa duca la reluarea termenelor de prescriptie.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere sulta mariagirbea mariagirbea Buna ziua!Sunt divortata de 4 ani si in urma partajului judiciar al imobilului in care locuiam,imobilul a ramas al meu urmand sa-i dau fostului sot o anumita ... (vezi toată discuția)
De cand incepe perioada de 3 ani pt prescriptie barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. este vb de un credit nevoi personale,fara garantii si fara giranti, obtinut in 2008 si achitat constiincios pina in dec 2009. de la acea data pur ... (vezi toată discuția)
Returnare datorie costa332 costa332 buna ziua am imprumutat unei cunostinte 5000 lei in februarie urmand sa mii dea inapoi dupa 2-3 luni dar m-a tot dus cu vorba ,ultimul termen i l-am dat ... (vezi toată discuția)