avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita a unui autoturism !
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita a unui autoturism !

Se poate face executarea silita a unui autoturism in cazul i care exista un contract de comodat cu o alta persoana. SAU UN IMOBIL DACA ESTE INCHEAT UN CONTRACT DE MANDAT INTRE PROPRIETARUL CLADIRII SI O ALTA PERSOANA.

Mentionez ca executarea silita ar trebui sa se faca pentru recuperarea unei creante ( credit de nevoi personale )
Daca creanta este datorata de catre proprietarul auto sau imobilului, atunci se poate face executare silita, chiar daca aceste bunuri sunt inchiriate cu sau fara titlu gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita carmenadriana35 carmenadriana35 Buna ziua! Mai am de dat 2000 euro unei persoane de la care am imprumutat 6500, nu am posibilitatea de a-i returna, am incheiat un contract notarial unde nu ... (vezi toată discuția)
Credit fara ipoteca ! infolegi infolegi In cazul creditului de nevoi personale se poate face executare silita pe proprietati ( casa, masina, etc ) daca in contract au fost specificate ca si garanti ... (vezi toată discuția)
Executarea silita asupra bunurilor apartinand altor pers decat debitorul unui credit andreeab andreeab buna ziua, am contactat un credit in anul 2005 si din sept 2006 nu am mai achitat ratele scadente, motivul fiind unul simplu si anume ca am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)