avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Buna seara.Am si eu o intrebare.Am trait in concubinaj cu un barbat si am un copil de 9 ani.Barbatul a murit in Italia.Unul din fratii lui nu vreau sa imi dea actele mai precis certificatul mortuar si restul pentru a le traduce cu toate ca locuinta parinteasca este a concubinului meu fiind casa parinteasca si el fiind mezinul.Am inteles ca proprietatea ii apartine fiului meu fiind singurul mostenitor.Un alt frate deal defunctului doreste sa ii dau cativa metri din spatele locuintei.(el avand casa langa noi).Intrebarea mea este:as putea sa ii dau cativa metri fara sa intervina alte probleme?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 23:47, 29 Iunie 2013
nu se poate pana nu dezbateti succesiunea . Casa parinteasca este pe numele cui? al sotului sau a parintilor acestuia? Acestia au decedat sau nu?
Este foarte complicata situatia.Casa parinteasca este pe numele meu mai precis cum ar fi fost pe viitorul meu nume.Adica pe mine ma cheama Lovin Mariana iar pe concubinul meu il chema Matei Stefan.Iar casa e pe numele Matei Mariana pentru ca urma sa ne casatorim si a vrut sa o puna pe numele meu si nu mai vroia sa mai schimbam inca o data actele.Parintii lui au decedat de mult.
Cum este pe numele dvs ?! Detailati
In principal este pe numele lui dar figurez si eu in act cu numele pe care l-as fi avut daca ne-am fi casatorit.Dar in principal apare numele concubinului meu mort.
Doamna daca actul e facut autentic la notar nu puteati sa apareti cu un alt nume care nu l aveati .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara comunitate! cu speranța că mă poți ajuta, vă ... marian.banica06@yahoo.com marian.banica06@yahoo.com Bună seara comunitate! Cu speranța că mă poți ajuta, vă relatez problema mea. Fratele mamei a trăit în concubinaj prin anii \'50 cu o doamna. Nu au ... (vezi toată discuția)
Drepturi concubin Alice E. Alice E. Bună seara, Dacă două persoane au trăit în concubinaj 30 de ani din care 25 de ani în aceași locuință, ce drepturi îi revin concubinului după ... (vezi toată discuția)
Codul civil IULIA47 IULIA47 Buna seara. Va rog dati-mi un sfat referitor la o succesiune. Tatal meu a achizitionat un imobil, in urma vanzarii casei parintesti. Noi suntem 4 frati. Tatal ... (vezi toată discuția)