avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care e procedura in caz de executare silita a unei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Care e procedura in caz de executare silita a unei daune?

Buna ziua.
Problema in cazul meu este urmatoare am avut masina luata in leasing cu casco pe ea, am avut un accident urat cu ea, am dus-o la reparat cu acordul firmei de leasing. Iar la un an de la reparatie m-am trezit ca firma la care am reparat-o ma cheama la mediere deoarece cei la care aveam casco nu vor sa despagubeasca dauna. Eram chemati in instanta atat noi cat si firma de leasing, polita casco era incheiata de ei.
Problema e ca dupa ani de judecata , anul trecut in sept firma de leasing a intrat in reorganizare judiciara, si instanta a decis intreruperea procesului.Service-ul a facut recurs si a cerut sa mergem in proces ca parte parat doar noi, iar instanta a aprobat.
Noi in aceasta faza ne asteptam sa pierdem procesul si sa ne fie impusa toata dauna. Intrebarea mea este, in cazul in care eu care am fost chemata in proces ca parata nu am nici un bun pe numele meu si nici loc de munca sau salariu , ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: elena_aldea05 , utilizator 12:50, 1 Iulie 2013
In situatia in care instanta dispune solutie favorabila service-ul ,pentru materiallzare titlu executoriu ,acesta poate demara procedura de executare silita asupra bunurilor dvs in evidenta,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare,executare care poate fi mentinuta la cererea creditorului dvs service pe parcursul mai multor ani
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie service chris_tine_84 chris_tine_84 Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am o masina luata in leasing.Am avut un accident anul trecut in vara.Nu am putut sa o repar la service-ul autorizat al ... (vezi toată discuția)
Casco -recuperare daune din cauza lipsei bunului asigurat? SimbaTrade SimbaTrade Buna ziua si.. multumesc anticipat! Ma puteti ajuta cu un sfat pentru urmatoare speta: O polita CASCO prin leasing - o masina in service de 1,5 ... (vezi toată discuția)
Leasing - despagubire - asigurare Puff Daddy Puff Daddy Buna ziua, am cumparat un Camion prin leasing pe o perioada de 2 ani ... cu 3 luni inainte de terminarae leasing-ului camionul a fost implicat intr-un accident ... (vezi toată discuția)