avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificate de deces si de casatorie pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificate de deces si de casatorie pentru succesiune

Pentru realizarea succesiunii averii strabunicii mele, pe langa certificatul de deces al acesteia, dna notar cere si certificatul de casatorie si de deces al strabunicului (care a murit se pare in 1930). Problema e ca acest certificat de deces pare de negasit - nu se stie unde a murit strabunicul (la primaria comunei unde a locuit strabunica exista doar cel de casatorie)

Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: dovleacmihaela , utilizator 17:03, 28 Iunie 2013
mergeti la politia de pe raza careia a avut domiciliul si cereti un duplicat . trebuie sa dovediti cu acte ca santeti stranepoata si veti plati 100 ron pt certificat . bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)
Mostenire krysty.cv krysty.cv #-o Tatal meu a murit in Decembrie 2010,a fost recasatorit . Ptr. a cere mostenire trebuie sa stiu ce proprietati a avut ? Este un termen in care se poate ... (vezi toată discuția)
Unde se solicita duplicatul certificatului de deces AlexStoica AlexStoica Sora mea a decedat intr-un accident rutier pe raza unei comune aflate la cca 50 km de Bucuresti. Doresc sa dezbat succesiunea, dar sotul supravietuitor detine ... (vezi toată discuția)