avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC

am nascut in 28 iulie 2012 si am intrat in concediu de cresterea copilului din octombrie 2012. Am optata pentru concediu de crestere de 2 ani, insa acum in 2013 am gasit un loc de munca si as vrea sa ma angajez ? Cum sa fac ca sa beneficiez de stimulent de insertie? va multumesc! Maria
Cel mai recent răspuns: maria botea , utilizator 22:30, 29 Iunie 2013
1. Pentru ca ati optat pentru CCC pana la 2 ani puteti beneficia de stimulent de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an, adica dupa 28 iulie 2013.

2. Daca vreti neaparat sa incepeti activitatea mai inainte o puteti face dar se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC iar stimulentul de insertie il veti primi dupa ce implineste copilul 1 an.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
va multumesc mult pentru informatiile oferite ! Doamne ajuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie chirea chirea Buna ziua , va rog frumos am nevoie de un raspuns concret , sunt in concediu de crestere copil, acum copilul are 7 luni iar eu de pe 1 octombrie , mai ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie maya777 maya777 Am si eu o nelamurire legata de stimulentul de insertie. Am optat pentru concediu de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, iar acum cand copilul a ... (vezi toată discuția)