avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Evaziune fiscala minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Evaziune fiscala minora

In cazul evaziunii fiscale minore(prejudiciu 1000Euro) daca in cursul urmaririi penale s-a recunoscut fapta si s-a platit prejudiciul se mai ajunge in instanta? Cine aplica amenda administrativa?Aceasta se va trece in cazier?
Cel mai recent răspuns: mihaelamihaela1234 , utilizator 21:21, 28 Iunie 2013
Amenda adninistrativa in acest caz nu se trece in cazierul judiciar.
Se trece in cazierul fiscal.

Procurorul va aplica aceasta amenda administrativa.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa evaziune fiscala,cadru militar Florinel1990 Florinel1990 Buna seara!Amic de-al meu a primit sanctiunea \"Amenda administrativa\" intr-un dosar penal ce a vizat o fapta de evaziune fiscala(a inchiriat un apartament ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala Eliza1989 Eliza1989 Buna seara, Sunt anchetata pt evaziune fiscala din cauza ca am inchiriat un apartament si nu l-am inregistrat la ANAF,contractul l-am semnat pe data de ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala si spalare de bani Alexandra-S29027 Alexandra-S29027 Care sunt conditiile in care poate inceta urmarirea penala in cazul infractiunilor de evaziune fiscala? Dar in cazul infractiunii de spalare de bani? (conform ... (vezi toată discuția)