avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... neplata timbru de mediu prin partaj
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

neplata timbru de mediu prin partaj

sunt in proces cu finantele pentru neplata taxei auto. OUG 9/2013, la articolul 8 , litera f, prevede că ”timbrul de mediu nu se plăteşte atunci când autovehiculele sunt dobândite prin partaj”. daca actionez pe aceasta cale ma afecteaza in vreun fel desi finantele mi-au facut recurs?

Alte discuții în legătură

Completare cerere de restituire taxa auto elina20099 elina20099 Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit cerere model, catre Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 gabriela_munteanu gabriela_munteanu am citit un articol despre o metoda de a eluda plata taxei de mediu in 2013. stiti cumva daca este posibila aplicarea ei? am de inmatriculat o Lancia micuta ... (vezi toată discuția)
Noi initiative? panzarumitica panzarumitica buna ziua! stie cineva? guvernul pregateste o modificare a oug 9/2013 privind timbrul de mediu? aceasta modificare se poate referi la punctul f), respectiv nu ... (vezi toată discuția)