avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Noi initiative?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Noi initiative?

buna ziua!
stie cineva? guvernul pregateste o modificare a oug 9/2013 privind timbrul de mediu? aceasta modificare se poate referi la punctul f), respectiv nu se plateste timbru de mediu pentru autovehiculele care provin din partaj. Ar putea ca aceasta prevedere sa fie anulata avand in vedere avalansa de inmatriculari pe acest punct?
va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 18:02, 19 Iulie 2013
În opinia mea s-ar putea modifica aceste prevederi , pentru a se preveni eludarea legii , tocmai din motivele evocate de dvs. şi nu numai.Deja s-a prins lumea că prin această metodă se urmăreşte evitarea plăţii taxei de mediu .Nu se ştie încă nici când şi nici cum vor rezolva situaţia, având în vedere faptul că există o aparenţă de legalitate prin care copropprietarii solicită partajarea bunului mobil comun , iar până în acest punct nimic nu pare ilicit.
multumesc frumos!
100% se va schimba legea , mai exact Art. 8, lit. f si asta incepand cu 1 septembrie cand se intorc parlamentarii la lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 gabriela_munteanu gabriela_munteanu am citit un articol despre o metoda de a eluda plata taxei de mediu in 2013. stiti cumva daca este posibila aplicarea ei? am de inmatriculat o Lancia micuta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism calincimpean calincimpean Buna ziua, am cumparat un autoturism ,,mercedes c 220\\" in decembrie 2012 si am sentinta definitiva pentru inmatriculare fara taxa. Astazi m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu (auto) vs. partaj vidoqc vidoqc Art. 8, litera F din OUG 9/2013 spune ca sunt scutite de la plata taxei Timbrului de Mediu vehiculele obtinute prin PARTAJ! Partaj voluntar, facut de un ... (vezi toată discuția)