avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firme in faliment-probleme angajat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firme in faliment-probleme angajat

Buna ziua,
Mi am dat demisia de la o firma aproape falimentara cu datorii la stat si m am angajat la o alta firma.In ce fel ma afecteaza pe viitor neplata datoriilor de la firma cu probleme in cauza?Ma refer la platile la stat pt pensie,cas etc...
Multumesc

Alte discuții în legătură

Neplata catre c.a.s. de catre angajator niculinu niculinu Buna seara, Sunt angajata la o companie, recent am aflat ca patronul nu achita contributiile la stat.As dori sa stiu daca pe viitor voi fi obligata sa achit ... (vezi toată discuția)
Cum te poti asigura ca angajatorul ti-a platit toate contributiile la buget ? Mihai Nicolcioiu Mihai Nicolcioiu Buna ziua, Asa cum spuneam intr-un alt topic, plec prin demisie de la o firma unde am ocupat o pozitie de conducere. Totul s-a dovedit a fi in regula, dar ... (vezi toată discuția)
Faliment inteprindere individuala constantynoo constantynoo buna ziua rog pe cei care pot sa ma lamureasca si pe mine cum e cu falimentul in cazul i.individuala eu am o i.individuala si din cauza lipsei lucrarilor du ... (vezi toată discuția)