avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se maresc salariile! Care din ele?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se maresc salariile! Care din ele?

Buna dimineata. Am inteles ca de la 1 iulie se maresc salariile. Salariul meu il depaseste pe cel minim pe economie in sensul ca este 2.75 x 1 salariu minim pe economie. In acest context salariul meu se va marii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 30 Iunie 2013
Da, dacă contractul dumneavoastră de muncă prevede un salariu de 2.75x salariul minim pe economie.
Nu prevede acest lucru. Insa eu am calculat ca am un salariu de 2.75 ori mai mare fata de salariul minim pe economie actual.
Am citit un articol aici pe avocatnet si din ce am inteles este ca se va mari slariul minim pe economie, adica de la 750 RON, se vor face la 800 RON. Eu avand un salariu mai mare decat cel minim pe economie, insemna ca la mine nu se va mari. Mintea mea nu poate distinge daca al meu se va marii sau nu.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2013
codulmuncii, utilizator
De la 1 iulie 2013 se maresc salariile brute de incadrare care au o valoare sub 800 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu corect (minim pe economie) ContSters292353 ContSters292353 Am o cunostinta de i-a ca salariu net 650 le pe luna normal completa este legal sau ar trebu marit pana la 750-800 lei? (vezi toată discuția)
Care este salariul minim aiai aiai pe care administratorul si asociatul unui SRL, care are studii superioare, ESTE OBLIGAT sa si-l dea? (in prezent are 700 lei brut) (vezi toată discuția)
Majorarea venitului minim garantat 2013 clari clari Buna ziua, lucrez in sistemul sanitar si vroiam sa va intreb : daca se mareste venitul minim de la 1 iulie 2013 se maresc si salariile noastre ? Multumesc ... (vezi toată discuția)