avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza transferul unui dosar de la o judecatorie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza transferul unui dosar de la o judecatorie la alta?

Buna ziua,

Am avut un dosar pe Judecatoria Sectorului 1 care s-a judecat pe data de 23.04.2013. Instanta a hotarat ca declina competenta de judecare a cauzei in favoarea Judecatoriei Gaesti Irevocabila.

Au trecut mai mult de 2 luni iar procesul nu apare inregistrat pe Judecatoria Gaiesti.

Cat dureaza transferul unui dosar de la o judecatorie la alta?

Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2013
Elena1313, utilizator
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 16:18, 30 Iunie 2013
Depinde de instanta.
si mai tineti cont ca mai vine si vacanta judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravetionala o.g. 15/2002 Mirelascu Mirelascu am trimis plangerea gresit, catre o alta Judecatorie, va rog sa-mi spuneti daca mai este nevoie sa trimit plangerea. Aceasta este solutia \" Admite excepţia ... (vezi toată discuția)
Tergiversare executare silita gambette gambette Hotarare pronuntata de instanta judecatoriei sectorului X privind obligatia de plata a debitorului catre asociatia de proprietari a restantelor inregistrate la ... (vezi toată discuția)
Declinarea de competenþã elenisa elenisa Daca a fost admisa exceptia teritoriala, iar instanta declina in favoarea altei judecatorii, va trebui sa platesc alta taxa de timbru sau ramane valabila cea ... (vezi toată discuția)