avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă plângere contravetionala O.G. 15/2002
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

plângere contravetionala O.G. 15/2002

am trimis plangerea gresit, catre o alta Judecatorie, va rog sa-mi spuneti daca mai este nevoie sa trimit plangerea.
Aceasta este solutia " Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Târgovişte. Declină comptenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Găeşti. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi 31.10.2011".

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Ben Othmane , Avocat 22:58, 11 Noiembrie 2011
Plangerea dvs va fi trimisa la Gaiesti de catre Jud Targoviste,o sa primiti citatie de la Gaiesti cand ajunge dosarul acolo,nu mai este nevoie
va multumesc mult
pt putin!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

actiune majorare pensie de intretinere- declinare competenta gabrieladumitru16@yahoo.com gabrieladumitru16@yahoo.com Buna ziua . Imi puteti spune si mie ce inseamna ca nu pre inteleg : 5 Civil . Admite exceptia necompetentei teritoriale a Judecatoriei Buftea , invocata de ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei teritoriale - cum se procedeaza? ganirolf ganirolf Buna ziua, In urma unui proces pe site-ul judecatoriei am regasit solutionarea dupa cum urmeaza: \" Admite excepţia necompetenţei teritoriale a ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta Neiyre Neiyre Am depus o contestatie la judecatoria sector 4 si s-a decis:\\"Solutie: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 4 Bucuresti, ... (vezi toată discuția)