avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda pentru nedeclararea chiriei la administratia ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda pentru nedeclararea chiriei la administratia financiara

Ce amenda se aplica in cazul inchirierii unei locuinte fara contract(nu s-a platit impozit pe venitul incasat din chirie)?Cine aplica amenda?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:54, 30 Iunie 2013
In cazul unui dosar penal procurorul dispune cu privire la aplicarea amenzii administrative.
Ce cuantum ar putea avea amenda?
Valoarea este conditionata de perioada pentru care proprietarul s-a sustras dela obligatia declararii contractului de locatiune si achitarii obligatiilor aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere imobil gigelas gigelas Buna seara, Un imobil format din casa si teren,se va inchiria unei familii,care doreste sa-l si cumpere ulterior. Momentan doreste doar inchirierea. Ce ... (vezi toată discuția)
Procedura inchiriere locuinta Agatia Agatia As dori sa stiu care este procedura prin care pot inchiria o locuinta,daca exista o suma minima aferenta chiriei si daca impozitul anual platit pe locuinta ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru luare in spatiu ContSters303909 ContSters303909 Stau in chire fara un contrac de inchiriere si vreau sa merg cu proprietarul la evidenta populatiei sa imi fac viza de flotant. intrebarea mea este: Daca ... (vezi toată discuția)