avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pentru luare in spatiu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pentru luare in spatiu

Stau in chire fara un contrac de inchiriere si vreau sa merg cu proprietarul la evidenta populatiei sa imi fac viza de flotant. intrebarea mea este: Daca proprietarul ma ia in spatiu o sa fie nevoit sa plateasca impozit sau ceva la fisc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:53, 6 Noiembrie 2013
Proprietarul spatiului cu destinatia de locuinta,detine obligatia legala sa inregistreze contractul de locatiune=inchiriere,pentru care ii revine obligatia achitarii impozitelor anuale la buget

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant pt spatiu comun darkrider darkrider Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Undeva la ultimul etaj al unui bloc exista un apartament care are regim juridic de spatiu comun. Intr-o ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat/salubrizare mariuspopa1 mariuspopa1 Buna ziua am sa fiu scurt si la obiect. Am locuit in chirie in orasul Constanta timp de un an(2013). Acum cateva zile am primit la adresa din buletin respectiv ... (vezi toată discuția)