avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Sotia mea este in urmatoarea situatie:
- nu realizeaza niciun venit.
- a terminat facultatea in anul 2011, si s-a inscris la masterat in 2012.
- s-a inscris la scoala postiliceala de asistent medical forma ZI in anul 2010, acum este anul 3, inainte de licenta.
- in acelasi timp este masteranda in anul 1 forma zi.

In aceste conditii daca vom avea un copil anul viitor va primi indemnizatia pentru cresterea copilului?

Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2013
Matei Eugen Marius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Matei Eugen Marius , utilizator 14:48, 1 Iulie 2013
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație crestere copil Alina elena tudose Alina elena tudose Buna ziua,daca am terminat luna aceasta o scoala postliceala si am urmat cursurile la zi timp de 3 ani zile dar urmează să nasc la anul pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil raira raira buna ziua! am 31ani si sunt eleva la o scoala postliceal sanitara cursuri de zi in anul 3. in luna februarie urmeaza sa nasc. as vreasa stiu daca pot lua ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Adinator Adinator Pot beneficia de concediu pt cresterea copilului daca ma inscriu la scoala acum si urmeaza sa nasc in noiembrie? (vezi toată discuția)