avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM salariat care este si administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM salariat care este si administrator

Buna ziua,

Spuneti-mi si mie va rog cine semmeaza la angajator ptr un salariat care este unicul administrator al firmei .Si la salariat si la angajator semneaza el sau poate sa semneze la angajator asociatii firmei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 1 Iulie 2013
Sunt mai multe variante : poate semna unul dintre asociatii c.i.m. al administratorului, poate sa-l semneze insusi administratorul intrucat sunt raporturi juridice diferite sau se poate delega o alta persoana din cadrul S.C. pentru semnarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare, semnaturi ContSters146823 ContSters146823 Administratorul unic al unei societati comerciale poate fi si salariat in cadrul acestei societati? Institutie publica am cerut detasarea unui salariat de la ... (vezi toată discuția)
Asociat unic, administrator si salariat valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Intrebarea mea este daca asociatul unic care este si administrator poate fi si salariat in cadrul acestui SRL. Multumesc. O zi buna! (vezi toată discuția)
Cine semneaza pe c.i.m. al patronului la rubrica angajator? giv giv In cazul unui S.R.L. cine semneaza pe contractul de munca al administratorului din partea angajatorului? Multumesc! (vezi toată discuția)