Buna ziua,
probleme...probleme....intabularea primita de la notar avea greseli ortografice(nume gresit) iar eu, ca omde buna credinta m-am dus inapoi sa ii solicit rectificarea acelei greseli. din un motiv sau altul nu am mai ajuns sa ridic intabularea rectificata. acem eu avand nevoie de ea pentru CUrbanism am mers sa o ridic.
Surpriza...ei spun ca am ridicat-o, dar nu au nici o dovada(de obicei scaneaza documentul si copia buletinului celui ce ridica documentul). Azi ca sa ma abureasca imi spun ca solicita la ancpi o copie pe fax a intabularii. de fapt ei au modificat numai in calculator si mi-au scos o foaie la imprimanta fara stampile semnaturi. si mi-au spus ca ei pot scoate acum numai un duplicat cu o stamplia "comfom cu originalul". m-am interesat si mi s-a spus ca trebuia sa imi pastrez originalul gresit si sa mi se dea o incheiere de rectificare la intabulare. iar ei nu vor sa imi dea originalul spunanad ca nu il au.
Va rog sa ma ajutati. Ce-i de facut? O zi buna!
Intabulare casa
costelgl
Buna ziua
Cam in 2005 am cumparat un teren impreuna cu un var de 1000m teren pe carr l-am dezmembrat ulterior 500-500.Am intocmit acte de dezmembrare si ... (vezi toată discuția)