Buna ziua
Cam in 2005 am cumparat un teren impreuna cu un var de 1000m teren pe carr l-am dezmembrat ulterior 500-500.Am intocmit acte de dezmembrare si vanzare,cadastru,intabulari si tot ce se face.Am construit fiecare cate o casa si acum urmeaza sa le intabulam dar surpriza, nu se poate face intabularea ca pozitia (prin satelit )a casei nu corespunde cu pozitia terenului(facuta cu ruleta).Documentatia la teren a fost facuta de aceeasi persoana la care m-am dus si pentru casa.Cand am cerut explicatii si lamuriri doamna mi-a spus ca ea poate
modifica ,dar cine o plateste?Tin sa mentinez ca toata parce larea este facuta de dumneaei si nici o casa construita acolo nu corespunde cu cu aceasta.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in conditiile in care am pierdut 2 clienti la casa?Multumesc
Inteleg ca doamna respectiva a gresit ; modificarea care trebuie facuta nu este o favoare facut dvs, nu este un alt servicu prestat , ci este indreptarea propriei greseli pt. care a fost platita.
Acest lucru trebuie discutat clar cu persoana respectiva.
Dacă cei doi clienti pierduti nu sunt imaginari, ci reali si sunt de acord să devină martori într-un eventual proces, mergeți cu ei la un notar să dea cate o declaratie din care să rezulte faptul că au dorit să cumpere casa , dar datorita lipsei cartii funciare nu au putut. Apoi formulati o notificare catre doamna cadastrist prin care ii comunicati prejudiciul pe care vi la provocat si o invitati la negociere directa. Cred ca astfel veti obtine rectificarea cuvenita gratuit.