avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Problema cu primaria
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Problema cu primaria

Buna ziua. Am si eu o mare problema. Anul trecut prin iarna am facut cadastru si intabulare la un teren extravilan dupa care am dezmembrat terenul in 2 loturi: 1 lot de 500 mp si 1 lot de 1500 mp. Dupa care m-am dus la primarie si am solicitat certificat fiscal si certificat de urbanism fiind necesare ambele la notar in vederea vanzarii lotului de 500 mp. Primaria nu a vrut initial sa imi dea nici fiscal nici certificatul de urbanism si mentionez ca au trecut cele 30 zile termen de mult. Au inventat tot felul de scuze sa nu imi elibereze ce am solicitat. Am fost in audienta la primar si mi-a raspuns sec ca: primaria a emis o hcl prin care nu mai ai voie sa iesi din indiviziune sau sa dezmembrezi loturi mai mici de 5000 mp pe extravilan. Acum intrebarea mea este: are voie primaria sa faca asa ceva? Si daca nu are voie ce as putea sa fac sa rezolv si eu problema asta pentru ca pierd clientul de la teren. Orice sfat este binevenit. Multumesc , o zi buna
Cel mai recent răspuns: Bozolnic , utilizator 17:07, 20 Octombrie 2022
Bună ziua, sau făcut intabulăriile gratuite și primarul nea luat parcelele ce putem face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren 3 persoane la comun Bubuka Bubuka Cumparare teren la comun Salutare, Doresc sa cumpara o parcela de teren de 500 mp. Vanzatorul are 1500 mp si nu vrea sa vanda parcele de 500 mp ca sa ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Dezlipire teren intravilan Marinică Lixandru Marinică Lixandru Bună ziua! Am dezlipit un teren intravilan în 2 loturi, și notarul mi-a cerut Certificat de Urbanism pentru dezmembrare. Acum pot să mai dezlipesc lotul ... (vezi toată discuția)