Nu puteti refuza plata diferentelor de apa, chiar daca ati schimbat apometrele din apartamente tot exista o diferenta de clasa de precizie intre apometrul firmei de distributie a apei (care inregistreaza fiecare picatura) si cele din apartamente care nu inregistreaza "firul" de apa ( incercati si dati drumul la apa incet si urmariti din ce moment incepe inregistrarea consumului), aici intra pierderile de la WC-uri, baterii care au garnituri defecte si nu inregistreaza.
Dar nu este foarte corect ca pierderile sa se faca pe volumul de apa consumat, pentru ca platesc tot cei care sunt corecti si declara consumul, aveti in partea dreapta la Documente utile un model de repartizare a pierderilor care este postat de @adriantot, este foarte bun si merita aplicat.
Mai mult, am auzit un zvon cum ca ar exista un robinet in beci, si probabil ca de acolo sunt aceste "pierderi"?
Nu trebuie sa existe nici un robinet care sa nu fie contorizat, trebuie luate masuri si indepartate aceste "pierderi" care su numesc furturi.
Mai mult, noi nu avem spatiu in beci pentru ca, cel de la care am cumparat l-a "vandut" (un fel de mica intelegere ptr ca legal nu se poate asa ceva) si nu am gasit intelegere la vecini sa ni se cedeze un altul...
Cum nu aveti spatiu in subsol, dar coloanele de apa calda si rece, de caldura, scurgerile, nu trec prin subsol?
Poate nu aveti acces toti proprietarii, dar presedintele, administratorul, trebuie sa poata intra in caz de avarie,nu?