avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ajustare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ajustare TVA

Buna ziua

O firma doreste sa devina neplatitoare de tva , indeplineste conditiile . Are mijloace inregistrate 3 autoturisme .
Unul achizitionat in anul 2007, durata de amortizare 5 ani si este amortizat integral , unul achizitionat in anul 2011 , durata de amortizare 3 ani si mai are valoare neamortizata 1192 si unul achizitionat in anul 2012 de la un PFA neplatitor de tva , durata de amortizare 4 ani.
Va rog sa-mi spuneti ce ajustari de tva trebuie sa fac pentru fiecare autoturism in parte.
Cel mai recent răspuns: CRACIUN AMALIA DANIELA , Consultant fiscal 20:47, 1 Iulie 2013
Veti face ajustarea doar la valoarea neamortizata a autoturismului la care initial ati dedus TVA (2011)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere la neplatitor tva bernadette bernadette Buna ziua La inceputul anului am cerut trecerea societatii ca neplatitor de tva. Dupa cum am inteles trebuie sa fac ajustarea tva pt.mijloace fixe ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva rodia rodia Pentru trecerea la neplatitor de tva este necesara ajustarea tva. In urmatoarele cazuri se face ajustarea? 1.Mijloc fix (calculator) achizitionat in anul ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism lorena2710 lorena2710 buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. am o soc care a achizitionat un autoturism in 2008 cu o valoare de 70000lei , iar acum as dori sa -l vand unei ... (vezi toată discuția)