avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Donatie autoturism - beneficiaza donatarul de scutiri ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Donatie autoturism - beneficiaza donatarul de scutiri de taxe?

Am un autoturism neinmatriculat si doresc sa il donez,unei femei vaduve.
Conform noi legi,de la ce taxe este scutita persoana care primeste donatia?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:35, 2 Iulie 2013
Nici una. Donatie, vanzare, procedura de inmatriculare e aceeasi.
Indiferent de varianta de instrainare bun mobil,procedura si obligatiile fiscale sunt aceleasi-indiferent de statutul celui care urmeaza sa detina bunul mobil
Exista eventuale facilitati prevazute de L nr 448/2006 republicata in cazuri legal prevazute pentru persoane detinatoare de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inscrie o masina pe numele unei persoane cu handicap? carmenspata carmenspata eu locuiesc in spania si am o masina inmatriculata pe numele meu,si as vrea sa stiu daca o pot inmatricula in romania,sau donatie pe numele fiicei mele,ia ... (vezi toată discuția)
La ce se refera: ''scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si mototriciclurilor”' mihaykys mihaykys Buna ziua, Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)
Persoanã cu handicap care deþine autoturism MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, Vă rog frumos să îmi ajutaţi în următoarea problemă. O persoană cu handicap care deţine un autoturism adaptat pentru persoane cu ... (vezi toată discuția)