avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reinscriere cresa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reinscriere cresa

Buna ziua
Am baiatul cel mic in varsta de 2 ani, inscris la cresa in sectorul 3 din septembrie 2012. La fel a fost inscris si baiatul cel mare, la aceeasi cresa, pana in august 2012. Eu am buletinul de Ilfov, Popesti-Leordeni si nu am avut nicio problema pana acum in a-l inscrie pe cel mic la cresa sau pe cel mare la gradinita.
Totusi, anul acesta, dupa ce mi s-a solicitat dosarul pentru reinscrierea celui mic la cresa pentru anul 2013-2014 (pe care l-am dus inca din prima zi de reinscrieri, respectiv 13 mai 2013), fiind de altfel si ultimul lui an la cresa deoarece din septembrie 2014 va incepe gradinita, mi s-a comunicat ca trebuie sa imi fac viza de flotant pe sectorul 3.
As vrea sa stiu cat e de legal si daca nu exista nicio portita de iesire, tinand cont de faptul ca este ultimul an la cresa si chiar nu are sens sa imi fac viza de flotant pentru 1 an?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Viza de flotant pentru cresa mihaifurdui mihaifurdui Buna ziua, locuiesc cu sotia si copilul de 2 ani cu chirie in Sectorul 3, adresa de domiciliu o am in Giurgiu, si am inscris copilul la o cresa de pe langa noi ... (vezi toată discuția)
Repetent la gradinita?!? laura4u78 laura4u78 Mi-am inscris baietelul la gradinita de stat anul trecut in septembrie. Avea 2 ani si 8 luni si a fost acceptat. Acum mi se spune ca trebuie sa repete grupa ... (vezi toată discuția)
Refuza sa imi dea adeverinta pentru gradinita kaa 1 kaa 1 tatal biologic al copilului meu refuza sa+mi dea adeverinta de la munca.. pentru reinscrierea copilului la gradinita. nici copie dupa CI nu vrea sa+mi ... (vezi toată discuția)