avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant pentru cresa
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant pentru cresa

Buna ziua, locuiesc cu sotia si copilul de 2 ani cu chirie in Sectorul 3, adresa de domiciliu o am in Giurgiu, si am inscris copilul la o cresa de pe langa noi dar ne-a spus asistenta de acolo sa punem viza de flotant pe buletinul unuia dintre parinti. Este obligatorie aceasta viza pentru inscrierea baiatului? Copie dupa contractul de inchiriere nu ar fi de ajuns?

Alte discuții în legătură

Locuiesc în chirie cu contract, am domiciliu la altă adresă, ... Angevio05 Angevio05 Locuiesc în chirie cu contract, am domiciliu la altă adresă, cum să le fac la copii carte de identitate dacă la adresă mea de domiciliu nu pot,nu ... (vezi toată discuția)
Reinscriere cresa stefan_72 stefan_72 Buna ziua Am baiatul cel mic in varsta de 2 ani, inscris la cresa in sectorul 3 din septembrie 2012. La fel a fost inscris si baiatul cel mare, la aceeasi ... (vezi toată discuția)
Chirie...flotant Robesspiere Robesspiere Daca nu locuiesc la adresa de domiciliu (cea din C.I.), dar locuiesc, cu chirie, la alta adresa, in aceeasi localitate, sunt obligat sa am viza de flotant la ... (vezi toată discuția)