avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara partaj

Buna ziua,In urma divortului , nu am facut partaj .Am despagubit-o pe fosta sotie conform pretentiilor ei , iar eu am ramas in apartament, fara sa facem oficial nici un act . Recasatorindu-ma , nu am putut sa o iau in spatiu pe actuala sotie , intrucat contractul apartamentului a ramas pe numele meu si al fostei sotii.Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui facut pentru a rezolva aceasta problema. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:00, 6 Iulie 2013
Mergeti impreuna cu fosta sotie la un Notariat si faceti un partaj voluntar in care sotia cedeaza apartamentul in favoarea dumneavoastra, iar dumneavastra ii acordati o suma de bani (sulta). Acum trebuie sa si recunoasca suma de bani primita si sa doreasca sa semneze partajul!
Multumesc mult .
Partajul nu are legatura cu luatul ion spatiu, asta o puteti face si in calitate de coproprietar.
Buna ziua. Da , asa credeam si eu , ca o pot lua pe actuala sotie in spatiu , dar la Biroul evidenta populatie , au spus ca fara un partaj nu o pot lua in spatiu .Deci va rog cum ar trebui procedat ? Multumesc.
Vi s-a raspuns deja mai sus.

Alte discuții în legătură

Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Lmprumut notarial girare apartament doar coproprietar daria90 daria90 Bună ziua, Un coproprietar apartament poate face un împrumut notarial garantandu-l cu imobilul respectiv? Fără ca celalalt coproprietar sa fie prezent ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort liviuclv liviuclv Pentru a efectua partajul trebuie sa ii platesc o sulta fostei sotii reprezentand contravaloare jumatatii ei din apartamentul detinut in comun. Pentru a plati ... (vezi toată discuția)