avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari

Achizitionez bunuri din TURCIA ,transportul fiind verificat sanitar(DSV) in BULGARIA ,dupa care ajunge in ROMANIA.Primesc factura pentru bunuri din TURCIA si factura pentru servicii din Bulgaria.Intrebarea mea este daca trebuie sa ma inscriu in ROI,avand in vedere ca Bulgaria este in Uniune (consider a fi un serviciu intracomunitar)?
Cel mai recent răspuns: silvercanine , utilizator 09:57, 4 Iulie 2013
da
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de transport intracomunitar ASKIM3GET ASKIM3GET Buna seara Am infiintat o societate cu obiect de activitate transport intracomunitar de marfuri. Transportul se fa realiza din Italia catre alte tari din UE ... (vezi toată discuția)
Tva firma de turism serbananca2000 serbananca2000 Cum ne inregistram in decontul de tva la o firma de turism (care se incadreaza la art.152 din codul fiscal) si al carui furnizor de servicii turistice este din ... (vezi toată discuția)
Factura transport -trebuie declarata in declaratia 390 ? NeliDede NeliDede Buna ziua,intampin o problema...am o factura de transport in valoare de ex.200 euro, de la un furnizor din Bulgaria.(Mentiune: valorile de la acest furnizor ... (vezi toată discuția)