avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reducere dobanda
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reducere dobanda

Buna ziua!!
As dori sa stiu daca banca este obligata sau nu sa reduca dobanda la credit atunci cand BNR -ul reduce dobanda de referinta la creditele in derulare.Am un credit de investitii in dolari luat in 2008 cu o dobanda de 9.75%.De 5 ani niciodata banca nu a redus dobanda,este foarte mult mai ales ca exista si o diferenta de curs destul de mare de la 2.45 in 2008 si 3.4 acum.
As multumi pentru un raspuns .
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:51, 2 Iulie 2013
Buna ziua! Daca aveti un credit in USD, dobanda de referinta a BNR nu are nicio legatura cu creditul dvs, la dvs ar trebui ca dobanda sa varieze odata cu variatia LIBOR-ului in USD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorea marjelor fixe este sau nu legala? anca_197 anca_197 buna ziua! sunt titulara a doua contracte de credit in lei si in euro la Banca Romaneasca din anul 2008.La contractul in euro dobanda se compune din marja ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale contract de credit PJF PJF Buna ziua. Am primit de curand o scrisoare cu schimbarile survenite la nivelul contractului de credit pe care il am la Bancpost, unde se specifica faptul ca ... (vezi toată discuția)
Creditul bancar - solutii in situatie de criza nsemeniuc nsemeniuc Buna seara, Cu permisiunea Dvs, am sa va intreb daca stiti sa existe vreo sansa de a gasi o solutie amiabila de a putea duce la bun sfarsit un contract ... (vezi toată discuția)